DeFiChain kunngjør lansering av avkastning

DeFiChain kunngjør lansering av avkastning og DEXember 100X-kampanje

Som en kampanje for å introdusere avkastningslanseringen, har DeFiChain også lansert DEXember-kampanjen – som gir en hel måned med bonusbeløp til 100 DFI / blokk. Rentene for likviditetsleverandører forventes å overstige 400% APY i denne perioden.

Gruvebelønningen vil avgjøre 45 DFI / blokk etter kampanjen.

Som en ekstra bonus i kampanjen, kan den opprinnelige DeFiChain-mynten, DFI, også handles til 0% produsent- og takergebyr, ved utveksling av Bittrex Global frem til 31. desember 2020. Dermed lar brukerne delta i arbitrasjemuligheter med høyere fortjeneste.

Kunngjøringen kommer bare en uke etter lanseringen av DeFiChain DEX, og gir en virkelig desentralisert børs som ikke er frihetsberøvende og uten behov for KYC. I løpet Crypto Bank av en uke etter lanseringen har DeFiChain DEX klart å fange over $ 3M USD i total verdi låst (TVL), og raskt plassere den blant de førti beste av likviditetsbassenger i DeFi-rommet.

“Teamet vårt har jobbet med overdrive i flere uker, og har presset ut enda en brukssak for DeFiChain-prosjektet, og rett etter planen. Likviditetsdrift har vært en viktig milepæl i veikartet vårt, og vi er veldig glade for å dele det med samfunnet, ”sa Dr. Julian Hosp, styreleder for DeFiChain Foundation. „Vi tror DEXember-kampanjen vil skape stor interesse, og hjelpe oss med å vinne nye brukere fra DeFi-samfunnet.“

DeFi-rommet har vokst enormt når det gjelder verdi, funksjonalitet og oppmerksomhet fra både media og publikum. Det er DeFiChains oppdrag å bringe sømløs og ubegrenset tilgang til et bredt spekter av finansielle tjenester i et rent desentralisert system.

U-Zyn Chua, teknologidirektør i DeFiChain Foundation, kommenterte:

“På Ethereum gjøres transaksjoner som maskininstruksjoner, flytting av bits og byte; på DeFiChain er DeFi-transaksjoner faktiske innfødte konsensustransaksjoner, validert av alle noder og gruvearbeidere. I denne forstand er ETH CPU, og DeFiChain er ASIC for DeFi. ”

Brukere kan delta i kampanjen ved å kjøpe DFI på Bittrex Global exchange uten handelsavgifter, og overføre myntene til DeFiChain DEX. Innenfor DEX er de i stand til å bytte DFI med BTC, ETH og USDT, og enkelt delta i likviditetsbassengene for å utvinne de høye avkastningene som tilbys av DEXember-kampanjen.

Et unikt trekk ved DeFiChain DEX – det kreves ingen gassgebyrer for å kreve oppdrettsbelønninger, da de automatisk blir kreditert brukeren etter hver blokk. Dette gjør at hele spekteret av brukere – ikke bare de rike – kan delta i å tjene belønninger uten å ofre fortjenesten for gassgebyr.

For å delta i DEXember-kampanjen og generere høye avkastninger, last ned DeFiChain desktop wallet app.

For de siste oppdateringene, følg DeFiChains sosiale plattformer på Telegram, Twitter, Ghost

Se nettstedet til DeFiChain DEX

DeFiChain-prosjektets oppgave er å bringe DeFi til bitcoin-økosystemet.

DeFiChain er en blockchain-plattform dedikert til å muliggjøre raske, intelligente og gjennomsiktige desentraliserte finansielle tjenester.

I motsetning til de fleste av de andre DeFi-prosjektene som er bygget på Ethereum-nettverket, er DeFiChain bygget som en programvaregaffel på bitcoin, og utnytter Bitcoins sikkerhet ved å forankre til bitcoin-blockchain (via Merkle root) med noen få minutter.

Ved å dedikere funksjonaliteten til en blockchain spesielt til desentralisert finansiering, er DeFiChain i stand til å gi høy transaksjonsgjennomstrømning, redusert risiko for feil og intelligent funksjonsutvikling.