Bitcoin sai vauhtia nousuun ja nousi 12 500 dollarin tason yläpuolelle tämän päivän alkuistunnoissa. Kuningas-kolikko käytti sitten rahallisesti 13 000 dollaria, kun ostopaine puhkesi edelleen ja jopa vaihdettiin uuteen vuoden alkuun, korkeimpaan 13 250 dollariin.

BTC-hinta on sittemmin korjattu hieman alhaisemmaksi kaupankäyntiin 12 971 dollaria julkaisuhetkellä.

BTC on nähnyt järjettömän määrän päivänsisäistä volatiliteettia viimeisten 24 tunnin aikana kuukausien parhaan hintatoiminnan keskellä.

Asetettuaan uuden kuukausittaisen korkeimman $ 13,250K: n lippulaiva-salaus vetäytyi voimakkaasti saavuttaen futuurialustoilla jopa 12,600 dollaria. Tämä hintatoimi tarkoitti, että BTC oli syöksynyt 600 dollarilla vain kuudessa minuutissa.

Jälleenvetämisen syy ei ole vielä selvä, mutta jotkut analyytikot spekuloivat, että se on saattanut johtua sarjasta pitkäkestoisia futuuripörssejä. Jotkut sijoittajat ovat saattaneet olla kiinni ensimmäisestä eilen nähdystä BTC-piikistä, sitten sitä seuraavasta myyntitapahtumasta.

BTCUSD on nyt onnistunut palauttamaan 4% edellisissä istunnoissa käydäkseen kauppaa hieman alle 13 000 dollarin vastustason. Viimeisintä rallia ruokkivat osittain uutiset siitä, että PayPal tukee kryptovaluuttoja sovelluksessaan ja Venmossa.

Sosiaalisen pääoman toimitusjohtajan Chamath Palihapitiyan mukaan Paypalin muutos pakottaa pankit keskustelemaan BTC: n käyttöönotosta.

BTC-hinnalla on muutama ratkaiseva tuki lähellä $ 12,700 ja $ 12,850. Seuraava merkittävä este omaisuudelle on 13 000 dollarin tasolla.
ETH-hinta muuttuu vihreäksi

ETH varjosti Bitcoinin rallin ja aloitti vahvan nousun yli $ 380 -vastuksen torstai-aamuna. ETHUSD-pari ylitti jopa 385 ja 392 dollarin vastustasot siirtyäkseen edelleen positiiviselle alueelle.

Nouseva suuntaus jatkui, kun härät saivat vauhtia murtautua yli 400 dollarin vastuksen. Uusi kuukausittainen huippu on tällä hetkellä muodostunut, kun ETH-hinta nousee edelleen. Suosittu altcoin on kaupankäynnin kohteena 416 dollaria tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen.

BTC ja Ethereum ovat siirtäneet 2 biljoonan dollarin arvon vuonna 2020

Ketjussa olevan data-analyysiyrityksen Messarin mukaan BTC ja ETH ovat siirtäneet tänä vuonna noin 2 biljoonan dollarin yhdistetyn arvon.

Bitcoin- ja Ethereum-siirrot ovat nyt saavuttaneet uuden kaikkien aikojen korkeimman arvon, koska molempien markkinoiden yhteisarvo on noin 200 miljardia dollaria kuukaudessa. Tämä luku on merkittävä vielä syntymässä oleville kryptovaluutoille ja osoittaa omaisuusluokan lisääntyvän käyttöönoton.

Lisäksi luotettavien solmujen tiedot viittaavat käyttäjien ja käyttötapausten ilmiömäiseen kasvuun ETH-lohkoketjussa. Tämän seurauksena ETH on ohittanut BTC: n tänä kesänä päivittäisissä arvonsiirroissa, jotka ovat nousseet 7 miljardiin dollariin päivässä, kun taas BTC on edelleen 3 miljardia dollaria.